FOTOGRAF ZA VJENČANJE

Kristina Samardžić

Fotograf

099 191 5978

Neka sreća bude tvoj najbolji kadar

Dobar odabir fotografa vjenčanja odluka je koja Vas prati kroz život i vraća Vas u trenutke Vašeg najljepšeg dana.

Svaka priča mladenaca je jedinstvena, i treba biti ispričana od strane fotografa koji može osjetiti radost, vašu viziju i pretočiti je u nezaboravne fotografije.

Očekuje Vas: 10-14 sati fotografiranja, od pripreme pa do završetka svečanosti, te oko 1200-1500 obrađenih fotografija. Posebna pažnja pridana je photo sessionu na željenim lokacijama, pa ako nas i zadesi kiša, ne brinite! Photo session se može odviti i neki drugi dan kako bi zauvijek imali predivne fotografije kakve ste zamislili.

Na Vama je da se zabavite i uživate, a na nama da ispričamo Vašu priču! Individualan, dokumentaran i kreativan pristup. Obratite nam se s povjerenjem!

Portfolio

Galerije radova

Zadovoljni klijenti

“Jako smo sretni što smo uspjeli pronaći tako jednostavnu i dragu, a s druge strane profesionalnu i odgovornu osobu za fotkanje našeg vjenčanja. Pohvale za Kristinu i njene predivne fotke stizale su sa svih strana!”

Morena i Andrej

“Kristina je talentirana i vrlo predana umjetnica u čije smo ruke prepustili fotografiranje svog vjenčanja 2013. godine, a ove godine i krštenje bebe. Sve pohvale na izuzetnom trudu, kvaliteti slika i hvatanju pravih trenutaka! Toplo preporučamo, a Fotina će svakako biti naš odabir i na idućoj proslavi. “

Helena i Hrvoje

“Beskrajno sam zahvalna svojoj prijateljici koja mi je preporučila Kristinu za fotkanje vjenčanja. Zahvaljujući Kristininoj profesionalnosti, odgovornosti, predanosti i ležernosti za uspomenu su nam ostale predivne artističke, emotivne i spontane fotke. Uživali smo u suradnji, naši gosti također (svi su hvalili njenih ruku djelo) i definitivno ju preporučamo. Hvala ti Kiki na svemu, divna si!”

Antonia i Filip

KONTAKTIRAJtE ME ZA REZERVACIJU

FOTINA, OBRT ZA USLUGE,
VL. KRISTINA SAMARDŽIĆ, DUBRAVA 35, 10040 ZAGREB

© Copyright fotina.hr FOTINA, OBRT ZA USLUGE, VL. KRISTINA SAMARDŽIĆ, DUBRAVA 35, 10040 ZAGREB