FOTOGRAFIRANJE EVENATA

Kristina Samardžić

Fotograf

099 191 5978

Svaki trenutak pretvaramo u fotografiju

Najbolji način promoviranja nekog važnog događaja je nesumnjivo fotografija.

Ukoliko organizirate poslovnu promociju i imate važne goste, profesionalni fotograf će to zabilježiti i osigurati Vam kvalitetne fotografije za daljnju promociju Vaše tvrtke. Kvalitetne fotografije povećavaju iskoristivost društvenih mreža poput Facebooka, te time možete privući veći broj pratitelja.

Mi znamo važnost pokrovitelja i sponzora, konteksta i cilja događanja. Stoga – organizirali Vi zabavu, koncert, domjenak, sastanak, konferenciju, sajam ili pak nešto drugo, profesionalni fotograf će to zabilježiti u skladu s Vašim zamislima i svrhom događanja i pružiti Vam visokokvalitetne fotografije za promociju Vaše tvrtke, proizvoda i usluge.

Što možete očekivati?
– Pristupačan i kreativan stil fotografiranja evenata.
– Prije fotografiranja dogovoriti ćemo detalje o tome što očekujete od fotografija, kako bi iste mogle u potpunosti promovirati Vašu tvrtku i brand, te biti maksimalno marketinški iskoristive.
– Efikasnost, brzu isporuku i kvalitetan promo materijal.
– Znamo koliko je Važno na poslovnim događanjima neke fotografije objaviti odmah, stoga Vam nudimo i trenutan odabir do 10ak fotografija koje se odmah šalju na obradu i Vama na raspolaganje za promociju.

Vama najvažniji dio – koja je cijena?

Fotografiranje evenata (događanja) je iznimno raznoliko. Napišite nam osnovne informacije – tip događanja (domjenak, otvorenje restorana, dućana ili salona, konferencija, koncert ili sl.), trajanje događanja i svoju glavnu ideju eventa. Imate li već fotografije prostora, ili Vam je potrebno samo fotografiranje atmosfere i gostiju? Sastaviti ćemo Vam ponudu kreiranu individualno prema Vašim potrebama.
Obratite nam se s povjerenjem!

Portfolio

Galerije radova

Zadovoljni klijenti

S Kristinom smo odradili dva eventa za internacionalne klijente iz Fashion industrije (Lacoste i Puma). Klijenti koji imaju vrlo visoko postavljene ljestvice glede svakog detalja pohvalili su i fotografije koje su koristili u svojim post event PR aktivnostima. Zahvaljujući Kristininom radu i naša agencija je “dobila plus” kod bitnih klijenata.
Hvala Kiki!

“MAVI marketing tim”

KONTAKTIRAJtE ME ZA REZERVACIJU

© Copyright fotina.hr FOTINA, OBRT ZA USLUGE, VL. KRISTINA SAMARDŽIĆ, DUBRAVA 35, 10040 ZAGREB