FOTOGRAFIRANJE KONFERENCIJA, SASTANAKA I ZNANSTVENIH SIMPOZIJA 

Kristina Samardžić

Fotograf

099 191 5978

Svaki trenutak pretvaramo u fotografiju

Najbolji način promoviranja konferencije, sastanka, simpozija i važnih događaja je nesumnjivo fotografija.

Ukoliko organizirate konferenciju, sastanak ili simpozij i imate važne goste, profesionalni fotograf će to zabilježiti i osigurati Vam kvalitetne fotografije za daljnju promociju Vaše institucije, fakulteta, organizacije. Kvalitetne fotografije govore o važnosti događaja, samoj organizaciji, te ih takve možete slati i u medije kako bi podigli svjesnost o važnosti teme koja se odvija na Vašoj konferenciji, simpoziju i sl. i u široj javnosti.

Mi znamo važnost pokrovitelja i sponzora, konteksta i cilja događanja. Stoga – organizirate li Vi sastanak, konferenciju, simpozij ili nešto drugo, profesionalni fotograf će to zabilježiti u skladu s Vašim zamislima i svrhom događanja i pružiti Vam visokokvalitetne fotografije za promociju Vaše institucije, udruge i/ili organizacije.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?

⦁ Pristupačan i kreativan stil fotografiranja događanja, konferencije, sastanka i/ili simpozija
⦁ Prije fotografiranja dogovoriti ćemo detalje o tome što očekujete od fotografija, kako bi iste mogle u potpunosti promovirati Vašu instituciju, udrugu i/ili organizaciju, te biti maksimalno marketinški iskoristive.
⦁ Efikasnost, brzu isporuku i kvalitetan promo materijal
⦁ Znamo koliko je Važno na poslovnim događanjima neke fotografije objaviti odmah, stoga Vam nudimo i trenutan odabir do 10ak fotografija koje se odmah šalju na obradu i Vama na raspolaganje za promociju.

VAMA NAJVAŽNIJI DIO – KOJA JE CIJENA?

Fotografiranje poslovnih događanja je iznimno raznoliko. Napišite nam osnovne informacije – tip događanja (konferencija, sastanak, simpozij, otvorenje udruge ili sl.), trajanje i lokaciju događanja i svoju glavnu ideju konferencije ili sl. Imate li već fotografije samog prostora, ili Vam je potrebno samo fotografiranje događanja i gostiju? Sastaviti ćemo Vam ponudu kreiranu individualno prema Vašim potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem!

Portfolio

Galerije radova

Zadovoljni klijenti

S Kristinom smo odradili dva eventa za internacionalne klijente iz Fashion industrije (Lacoste i Puma). Klijenti koji imaju vrlo visoko postavljene ljestvice glede svakog detalja pohvalili su i fotografije koje su koristili u svojim post event PR aktivnostima. Zahvaljujući Kristininom radu i naša agencija je “dobila plus” kod bitnih klijenata.
Hvala Kiki!

“MAVI marketing tim”

KONTAKTIRAJtE ME ZA REZERVACIJU

© Copyright fotina.hr FOTINA, OBRT ZA USLUGE, VL. KRISTINA SAMARDŽIĆ, DUBRAVA 35, 10040 ZAGREB