Vjenčanje na otvorenom

Novo vjenčanje u zalasku sunca na Bundeku, u dugi u Klinča selima, s kišom na otvorenom i puno smijeha.

Kako smo prebrodili kišu, jesmo li se brinuli i kako su ispale fotke – škicnite sami.

Fotografiranje s Majom i Krešom bilo je izuzetno zabavno. Oni su se potiho smješkali, a ja sam škljocala. Prvo smo otišli na bundek nekoliko dana prije vjenčanja, a sunce nam je bilo naklonjeno svojim zlatnim tonovima.

Došao je i dan vjenčanja. Na dan vjenčanja bili smo u Klinča selima, gdje se u Maloj kući odvilo prekrasno vjenčanje na otvorenom.

Bilo nam je opako vruće i sparno kao da će tek pasti kiša. To se i dogodilo. Na našu sreću, kiša je pala baš nakon obreda vjenčanja – i ako mene pitate – taman nas je lijepo osvježila da ne bude vruće.

Malo smo se brinuli, jer nismo stigli napraviti fotke sa uzvanicima vjenčanja zbog pljuska. No ljetni pljuskovi, kako dođu, tako i odu… a za ovim pljuskom, kao dar neba, došla je duga. Svi su bili vidno oduševljeni, pa smo bez obzira na sunce koje je nemilosrdno tutnjalo uzvanicima u oči – napravili – na želju mladenaca – fotke ispod duge.

I tako je kiša koje su se svi bojali donijela prekrasno iznenađenje.

Kada i pada kiša, uvijek postoje mjesta i alternative, a dobre fotke uvijek se mogu napraviti – ako su mladenci sretni. Ponesite fora kišobrane i rekvizite, i napravite filmske fotografije, naoružajte se dobrim raspoloženjem. Pa ako i najavljuju  kišu na Vaš dan vjenčanja – zapamtite – taj dan će biti baš onakav kakvim ga Vi napravite.

Zašto ga ne bi okupali osmijehom?

 

© Copyright fotina.hr FOTINA, OBRT ZA USLUGE, VL. KRISTINA SAMARDŽIĆ, DUBRAVA 35, 10040 ZAGREB